Izvor: RTS, 30.Jun.2021, 06:10

Đoković u trećem kolu, Lajović i Đere poraženi, Kecmanović u četvrtak nastavlja meč


Novaka Đokovića je prošao u treće kolo, sa 3:0 u setovima savladao je Kevina Andersona. Dušan lajović je završio učešće na Vimbldonu poražen je sa 3:0 od Britanca Danijela Evansa. Laslo Đere je izgubio od Italijana Fabija Fonjinija rezultatom 3:1. Roberto Bautista Agut vodi protiv Miomira Kecmanovića sa 2:1 u setovima. Meč je zbog mraka prekinut pri vođstvu Španca od 3:2 u četvrtom setu. Duel će biti nastavljen u četvrtak.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković rutinski do trećeg kola Vimbldona, kraj za Đerea i Lajovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo Vimbldona, pošto je danas pobedio Kevina Andersona iz Južnoafričke Republike 6:3, 6:3, 6:3...Đoković je rutinski završio posao protiv 102. igrača na ATP listi, na terenu je proveo sat i 44 minuta i došao je do 10. pobede u međusobnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.