Bublik ubedljivo pobedio Krajinovića u polufinalu Monpeljea

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2022, 17:29

Bublik ubedljivo pobedio Krajinovića u polufinalu Monpeljea

Srpski teniser Filip Krajinovih poražen je danas u polufinalu ATP turnira u Monpeljeu, u duelu sa Kazahstancem Aleksandrom Bubliom sa 6:4, 6:2.

Bublik je bio izuzetno siguran u gemovima na svoj servis, nije dozvolio protivniku nijednu brejk loptu za čitav meč, a sa druge strane tri puta je oduzeo servis Krajinoviću.

Kazahstanac će sutra igrati za prvu ATP titulu u karijeri, a rival će mu biti pobednik meča u kome se sastaju Nemac Aleksandar Zverev i Šveđanin Mikael Imer.

Turnir u Monpeljeu je takmičenje iz serije 250, a nagradni fond je 490.990 evra

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krajinović zaustavljen u polufinalu Monpeljea

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Feb.2022

MONPELJE - Srpski teniser Filip Krajinovih poražen je danas u polufinalu ATP turnira u Monpeljeu, u duelu sa Kazahstancem Aleksandrom Bubliom sa 6:4, 6:2.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.