Ivanišević na Maldivima - ne skida ruke sa supruge FOTO

Izvor: B92, 20.Feb.2022, 10:58

Ivanišević na Maldivima - ne skida ruke sa supruge FOTO

Porodica Ivanišević nalazi se na Maldivima, a na osnovu fotografija koje je objavila Nives, može se primetiti da bračni par uživa u svojim romantičnim trenucima.

Radijska voditeljka Nives Ivanišević (40) objavila je fotografije s Maldiva na kojima trenutno uživa sa suprugom i bivšim teniserom, Goranom Ivaniševićem (50) te sinom Oliverom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (3).

Njih dvoje su razmenjivali nežnosti u vodi, a Goran se nije odvajao od svoje žene. Uprkos znatiželjnim pogledima slučajnih prolaznika, par je pokazivao snagu svoje dugogodišnje ljubavi i poštovanja jedno prema drugome.

"U poslednje vreme", napisala je voditeljka uz niz fotografija s odmora koje je objavila na Instagramu.

Pozitivni komentari na njihove romantične trenutke su se samo nizali, a mnogi su pisali da su prelepi.

"Kako lepa slika. Sve je prelepo", napisao je pratilac.

"Lepa slika", dodao je još jedan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.