Barti preokretom do drugog kola

Izvor: B92, 20.Jan.2020, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barti preokretom do drugog kola

Ešli Barti, australijanska teniserka, pobedom nad Lejsom Curenko sa 2-1 u setovima plasirala se u drugo kolo.

Barti je protekle godine osvojila Rolan Garos, dok je u Australiji igrala četvrtinu finala.

Ove godine je na domaćem terenu nešto slabije počela, pošto je Curenko uspela da je iznenadi i da "otme" brejk već na startu meča.

Barti je uspešno odgovorila svojim brejkom, ali je potom posustala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i ukrajinska predstavnica je rezultatom 7:5 prisvojila prvi set.

U drugom je "domaćica" zaigrala dosta bolje. Ekspresno je povela sa 4:1 i bez većih problema izjednačila u setovima na 1:1, da bi dala sve od sebe kako bi izbegla dramu.

Za svega 25 minuta je Barti rezultatom 6:1 osvojila treći set i uspešno se plasirala u drugo kolo otvorenog prvenstva Australije, gde će igrati sa boljom iz duela Hercog – Piterson.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.