Anderson savladao Đokovića na Lejver kupu

Izvor: RTS, 23.Sep.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anderson savladao Đokovića na Lejver kupu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je od Kevina Andersona u tri seta u meču drugog dana Lejver kupa u Čikagu. Anderson, trenutno deveti na listi najboljih, savladao je trećeg igrača sveta sa 2:1 u dramatičnom meču i smanjio vođstvo tima Evrope nad timom Sveta na 7:5.
Duel pun obrta počeo je ravnopravnom borbom do samog finiša seta kada se ušlo u taj brejk.

Anderson >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je napravio prvi mini brejk, ali je Novak odmah uzvratio za izjednačenje, da bi u finišu teniser Južne Afrike sa 7:5 u taj brejku dobio prvi set.
U nastavku Đoković sigurnom igrom obezbeđuje izjednačenje sa 7:5 i uvodi meč u treći set, zapravo takozvani super taj brejk koji se igrao na poene do deset. Kevin Anderson je u ovom delu meča bio nešto bolji i sa 10:6 slavio u ovom egzibicionom meču.
Ranije u toku drugog dana Rodžer Federer savladao je Nika Kirjosa (6:3, 6:2), Aleksandar Zverev je bio bolji od Džona Iznera (3:6, 7:6 (8), 10:7), dok je dubl Soka i Kirjosa porazio Gofana i Dimitrova, pa tim Evrope trenutno vosi sa 7:5 protiv tima Sveta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodžer u ulozi Novakovog trenera VIDEO

Izvor: B92, 23.Sep.2018

Najbolji srpski teniser Novak Đoković poražen je u prvom singlu na Lejver kupu, a tokom meča viđena je sjajna scena u kojoj mu Rodžer Federer daje savete...U prvom setu kod rezultata 4:3 Švajcarac i Srbin su razgovarali između poena, kada mu je Federer pružio podršku..."Mislim da je promašio...

Nastavak na B92...

Novak o Sereni i incidentima na US: Svi moramo da snosimo posledice

Izvor: B92, 23.Sep.2018

Novak Đoković rekao je posle poraza od Kevina Andersona da svi, igrači i sudije, moraju da snose posledice za svoje postupke na terenu...Srpski teniser posle meča obratio se medijima u SAD, koji su iskoristili priliku da malo skrenu s time i pitaju Đokovića za mišljenje o incidentima na US openu..."Svi...

Nastavak na B92...

Đoković 455 poena iza Federera, Đere nikad bolji

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2018, 07:09

Najbolji srpski tenisr Novak Đoković zadržao je treću poziciju na najnovijoj ATP listi najboljih igrača sveta sa 6.445 bodova...Đoković ima 455 bodova manje od drugoplasiranog Rodžera Federera, sa kojim je predstavljao tim Evrope u pobedi protiv selekcije sveta na Lejver kupu u Čikagu...Vodeći...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.