Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas: Troje dece i ljubav daleko od očiju javnosti FOTO VIDEO

Izvor: B92, 09.Maj.2021, 12:37

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas: Troje dece i ljubav daleko od očiju javnosti FOTO VIDEO

Bivša teniserka Ana Kurnjikova (40) i muzička zvezda Enrike Iglesijas, koji je juče napunio 46 godina, u vezi su već dve decenije i svoju privatnost čuvaju više od mnogih drugih poznatih parova.

Jedan od poznatih parova koji svoju privatnost i te kako čuva zasigurno su kralj latino popa i lepa Ruskinja. On nikada nije govorio o svojoj vezi sa Anom, niti je Ana javno govorila o njemu. Probleme svetskim medijima zadaju i time što na svojim društvenim mrežama novosti objavljuju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa priličnim zakašnjenjem, skoro nikada ne daju intervjue u vezi sa privatnim životom a vešto se kriju i od kamera paparaca.

I tako sve od 2001. godine, kada su se upoznali povodom snimanja spota za njegovu pesmu "Escape", iako su ih paparaci snimili zajedno tek godinu dana kasnije.

U tom spotu, Ana glumi devojku u koju je on zaljubljen i na kraju postaju par. I njih dvoje od tada su u vezi. Često se, tokom godina, provlačilo pitanje da li su u vezi ili braku, da li su zajedno ili su raskidali i mirili se. Tokom leta 2007. godine, mediji su preneli vest o njihovom raskidu, a sam Iglesijas je rekao da su bili venčani i da su se razveli. Kasnije je u intervjuima rekao da je to bila samo šala, da su oni i dalje zajedno.

Svetski mediji su 2010. godine objavili da se par tajno venčao, ali ni to nikada nije ni potvrđeno ni demantovano. Par se nikada nije oglasio i delić njihovog života može da se oseti samo kroz fotografije koje objave na Instagramu.

Kao što već godinama žive u tajnosti, tako su “niotkuda” postali roditelji. Ana i Enrike Iglesijas dobili su blizance, što je - malo je reći - šokiralo kompletnu svetsku javnost jer niko nije ni slutio da je Ana trudna. Vest da je u bolnici u Majamiju u decembru 2017. godine rodila sina Nikolasa i kćerku Lusi bila je iznenađenje za sve. Rođenje ćerkice u februaru 2020. godine delimično je pokvario Enrikeov brat Hulio, koji se prilikom gostovanja u jednoj TV emisiji pohvalio da je postao stric, potvrdio da su Ana i Enrike dobili treće dete, ali nije hteo da otkrije ni pol deteta.

Pre nego što se zaljubila u Enrikea Iglesijasa, Ana je imala zapaženu tenisku karijeru. Prozvali su je "najlepša teniserka koja nikad nije osvojila nijedan turnir". Bila je večito druga, čak i u izborima za najseksi sportistkinju sveta, gde ju je redovno pobeđivala naša Ana Ivanović. Ipak, sve to nije smetalo Ani da od tenisa zaradi nešto više od tri i po miliona dolara, a od marketinga - pedeset miliona. U Americi je postala zaštitno lice brojnih kozmetičkih kuća, i s vremenom više niko nije pitao kako je prošla na turnirima.

Imala je buran ljubavni život pre nego što se upoznala sa Enrikeom. Imao je i on. Za njega se vezuju glumica Samanta Tores, američka zvezda Dženifer Lav Hjuit, slavna latino zavodnica Sofija Vergara i argentinski model Jamila Dijaz. Pisalo se i o njegovim vezama sa Kristinom Agilerom, australijskom fudbalerkom Emom Kirni, američkim glumicama Sintijom Kirčner i Šenon Elizabet. Otkad je sa Anom, veran je.

"Kao i svaki drugi par, i mi smo imali uspone i padove. Nije bilo uvek sve savršeno. Ali, na neki način i jeste savršeno", rekao je u jednom od retkih intervjua Enrike.

Iglesijas, koji je prodao više od 170 miliona albuma širom sveta, i dalje je najprodavaniji muzičar iz Španije ikada. Sin je čuvenog Hulija Iglesijasa, koji navodno, nikada nije upoznao Anu. Bar ne za javnost.

Jedan od razloga zbog kojeg par toliko drži do privatnosti, možda leži u detalju iz Enrikeovog detinjstva.

Naime, kada je imao samo 4 godine, 1979. godine, njegovi roditelji su se razveli i Enrike je sa bratom i sestrom živeo sa majkom. No, samo dve godine kasnije, u decembru 1981. pevačev deda Dr Hulio Iglesias Paha je otet. Kasnije se saznalo da je u pitanju bila teroristička organizacija ETA, te su Enrike i njegov brat otišli, zbog lične bezbednosti, da žive sa ocem u Majami. Hulio Iglesijas, već izuzetno popularan tada, često je putovao i nastupao a Enrikea je odgajala dadilja Elvira, kojoj je kasnije posvetio i čitav album. Od nje je i pozajmio novac za prvu demo kasetu jer nije želeo da njegov otac zna da namerava da se bavi muzikom. Demo kaseta sadržala je dve pesme na engleskom i ostatak na španskom. Kontaktirao je očevog menadžera kada je sve bilo gotovo i koji mu je pomogao da promoviše pesme pod lažnim imenom Enrike Martinez koji je navodno bio pevač iz Gvatemale.

Pročitajte još: Ana Kurnjikova pokazala je svetu najmlađu ćerkicu,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.