AUSTRALIJAN OPEN JE POSTAO PRAVI ZATVOR: Teniseri beže iz karantina - dele sobu sa PACOVIMA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2021, 16:13

AUSTRALIJAN OPEN JE POSTAO PRAVI ZATVOR: Teniseri beže iz karantina - dele sobu sa PACOVIMA (VIDEO)

Preti im deportacija.

Svi teniseri, koji su izborili plasman na otvoreno prvenstvo Australije, inače prvi, od četiri, Gren slema u sezoni, moraće da provedu dve nedelje u karantinu, tačnije u hotelskim sobama koji ne zadovoljavaju uslove za pripreme pred jedan od najvećih turnira u godini. Snimci koji kruže internetom uzburkali su tenisku javnost, naročito srpskog tenisera Novaka Đokovića koji je odmah uputio pismo direktoru turnira Kregu Tajliju u kome zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da svi teniseri imaju iste uslove, više o tome pročitajte OVDE.  U toku dana pojavile su se i informacije da su pojedini teniseri prekršili karantin, izašli iz izolacije u znak protesta, te da će oni u najskorije vreme biti deportovani sa Australijskog tla.

Nakon što je u dvonedeljni karantin, bez prava na izlaske iz hotelskih soba, smešteno ukupno 47 zdravih tenisera i teniserki, iz dva aviona u kojima je utvrđeno da je među putnicima i/ili članovima posade bilo inficiranih SARS-CoV-2 tipom koronavirusa, desili su se i prvi incidenti.

+++ BREAKING NEWS +++

Some players tried to break out of the hotel room. At the next attempt they will be driven out from Australia.

— Luca Fiorino (@FiorinoLuca) January 16, 2021

Derbi Italije i velikih istina večeras od 20.45 na Đuzepe Meaci – Inter čeka Juventus, a poraženi tim biće u velikom problemu. Ovo je svakako jedan od presudnih mečeva u borbi za titulu – kvota na Inter je 2,60, na Juventus 2,70, na iks 3,30, a na GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Juventus.

Kako javlja Luka Fiorino, italijanski novinar sa "Super tenis TV"-a, nekoliko igrača je već pokušalo da pobegne iz soba u kojima moraju da provedu 14 dana.

Ukoliko takav prekršaj ponove, mogli bi da budu deportovani.

A da nije lako mnogima koje su ovakve mere iznenadno zadesile, potvrđuju i sledeći primeri.

- Zatvorenici gube svoj razum i to prilično rano - prokomentarisao je teniski novinar iz SAD Ben Rotenberg snimak na kome se vidi kako Urugvajac Pablo Kuevac "surfuje" u svojoj sobi - na krevetu:

The inmates are losing their sanity early on to get it out of the way. #AusOpen https://t.co/BGODxM5pMN

— Ben Rothenberg (@BenRothenberg) January 17, 2021

Julija Putinceva je, uz komentar "Pripreme za grend slem", pokazala kako je rešila da trenira u sobi, kad joj već nije dozvoljeno na mestu koje je za to predviđeno:

Grand slam preparation 😅 pic.twitter.com/ALvc4EugN6

— Yulia Putintseva (@PutintsevaYulia) January 17, 2021

Denis Šapovalov je sebi organizovao "trening sa čunjevima" - u predsoblju:

Quarantine workouts 😂😂 pic.twitter.com/4JB6oxvwNZ

— Denis Shapovalov (@denis_shapo) January 17, 2021

Ipak, izgleda da je sve ovo najteže Juliji Putincevoj, koja je uzalud tražila novu sobu više od dva sata nakon što je u svojoj - uočila pacova:

Been trying to change the room for a 2 hours already ! And no one came to help due to quarantine situation🤦🏼‍♀️ pic.twitter.com/LAowgWqw58

— Yulia Putintseva (@PutintsevaYulia) January 16, 2021

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aleksandra Mendez, devojka koja je umalo ukrala srce Kristijana Ronalda
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.