MASTERS ŠANGAJ: Krajinović se SAPLEO već na prvoj prepreci! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASTERS ŠANGAJ: Krajinović se SAPLEO već na prvoj prepreci! (FOTO)

Srpski teniser eliminisan na startu ATP turnira.

Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Mastersa u Šangaju. Srpski teniser poražen je na startu ATP turnira od Kajla Edmunda iz Velike Britanije rezultatom 0:2 (po setovima 5:7, 3:6).

SKANDALČINA: Reprezentativci IZMLATILI dva političara! Odmah im je izrečena SUROVA kazna! (VIDEO)

OVOGA PUTA NIJE GRLIO DRVO: Nole URADIO nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za šta misli da će mu doneti TITULU u Šangaju! (VIDEO)

VELIKI UDARAC ZA LIVERPUL! Klop OSTAO bez važnog igrača pred dolazak Zvezde! (FOTO)

Fića je odlično počeo premijerni set, prvi stigao do brejka u trećem gemu (2:1), a onda stao dozvolivši Kajlu da u osmom gemu uzvrati ribrejkom. Ključni trenutak bio je 12. poen, kada je Edmund ponovo oduzeo servis Krajinoviću za konačnih 7:5.

U drugom setu igralo se poen za poenom, do osmog gema, kada je pri vođstvu Kajla Edmunda od 4:3, Britanac najpre napravio brejk za peti poen, a onda iskoristio svoj servis za konačnih 6:3 i prolaz u treće kolo.

Tamo ga čeka Italijan Andreas Sepi, koji je sa 2:0 eliminisao Francuza Adrijana Manarina.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.