Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2020, 13:09

ATP Nur-Sultan: Novi teniski horizonti

Počeo je privremeni turnir u doskorašnjoj Astani

Krenula je nova teniska sedmica, 292. vladavine belim sportom Novaka Đokovića, ujedno jedna od poslednjih u ovoj zaista posebnoj sezoni.

I dok prvi reket sveta traži titulu u Beču, nekoliko hiljada kilometara dalje, u centralnoj Aziji, tačnije u Nur-Sultanu počinje manji ATP 250 turnir, koji se igra na tvrdoj podlozi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u hali za nagradni fond od 273.345 dolara. Uz dva turnira u Kelnu i jedan u Sardiniji, ovaj u doskorašnjoj Astani se našao u kalendaru samo za ovu godinu. Da li će ostati dalje, za sada nije poznato.

(1,45) TIJAFO – MUTE (2,45)

U svakom slučaju danas kreću mečevi prvog kola, a pošto je vremenska razlika čak pet časova, tamo se uvelike igra, pa ćemo uraditi bet-analizu poslednja dva meča na dva glavna terena. Drugi put u karijerama ukrštaju se dva mlada asa, Korentin Mute i Franses Tijafo. Francuz je nedavno na šljaci Sardinije bio bolji u dva tesna seta, te i sada očekujemo napeto odmeravanje i gemove u plusu. Malu prednost Tijafou pošto je betonska podloga njemu omiljena, ali razlika u kvalitetu između 64. i 74. tenisera sveta sigurno nije onakva kako sugerišu kvote. Te ni rizik na Francuza nije prevelik.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

(1,55) NORI – DŽORDAN (2,99)

Dok se na Centralnom terenu budu borila dva mlada asa, na Terenu 1 dan zatvaraju Kameron Nori i Džordan Tompson. U pitanju su dva igrača poznata po tome što mogu da odigraju vrhunski s vremena na vreme, da namuče čak i najbolje, ali ovakvi turniri su ipak njihov nivo. Nori, trenutno 70. reket sveta vodi sa 3-1 u međusobnim okršajima sa 60. na svetu, te je blagi favorit protiv 10 mesta boljeplasiranog rivala. Zanimljivo je da su im sva četiri meča bila izuzetno napeta, te se ovde može mirne duše očekivati treći set i/ili taj-brejk.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.