AO: Posle prvog kola singla, Đere zaustavljen i na startu dubl takmičenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2020, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AO: Posle prvog kola singla, Đere zaustavljen i na startu dubl takmičenja

Srpski teniser u paru sa Markom Čekinatom izgubio od Veslija Kolhofa i Nikole Mektića.

Srpsko-italijanska kombinacija Laslo Đere i Marko Čekinato nije uspela da se plasira u drugo kolo dublova na Australijan openu. Bolji od njih bio je holandsko-hrvatski dubl Vesli Kolhof i Nikola Mektić sa 2:0 (6:4, 7:6 8:6)).

Kulhof i Mektić bolje su otvorili meč i vrlo brzo posle dva brejka stigli do prednosti od 4:0. Uspeli su Čekinato i Đere da smanje zaostatak na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 5:3 napravivši jedan brejk, ali im je holandsko-hrvatski dubl već u narednom gemu oduzeo treći put servis i osvojio prvi set.

Više neizvesnosti bilo je u drugom setu. Oba dubla su bila sigurna na svoj servis pa nije bilo čak ni prilika za brejk, a sve je rešavano u taj-brejku. Đere i Čekinato su uspeli da povedu sa 3:1, ali su Kulhof i Mektić uspeli da stignu i prestignu zaostatak, a zatim iskoriste i prvu meč loptu i dođu do pobede.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.