ADRIA TUR: Meč između Tima i Džumhura ODLUČEN je za samo 11 minuta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020, 16:49

ADRIA TUR: Meč između Tima i Džumhura ODLUČEN je za samo 11 minuta!

Gledaoci u šoku.

Posle pobede Grigora Dimitrova nad Dušanom Lajovićem u prvom kolu "B" grupe, drugi meč između Damira Džumhura i Austrijanca Dominika Tima trebalo je da donese još veći spektakl na terenima SC "Olimp".

Vrlo, vrlo neizvesno je u španskom prvenstvu - Barselona ima dva prednosti nad Realom i večeras od 22.00, u prvom meču Katalonaca posle pandemije, gostuje Majorki. Dvojka je 1,28, a kombinazzija 2&3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Majorka – Barselona.

Kažemo trebalo, jer je duel Bosanca i trećeg tenisera sveta na "Adria turu" trajao samo 11 minuta! Pobedu je odneo Austrijanac, pošto je Džumhur bio prinuđen da preda duel pri vođstvu favorita od 2:0 u prvom setu.

Naime, Damir se posle dva uvodna poena povredio i zatražio medicinsku pomoć.

Posle ukazane medicinske pomoći, nastavio je da igra, ali to nije potrajalo još dugo.

Džumhur je ipak bio primoran zbog jakih bolova da preda meč Timu, posle vođstva trećeg tenisera sveta od 2:0. U nastavku turnira biće poznato da li će Damir moći da zaigra u preostalim duelima ili će mu organizatori takmičenja pronaći zamenu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DUŠAN TADIĆ JE RAZOČARAN: Ono što se dešava je tužno i nema nikakvog smisla!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2020

Srpski reprezentativac digao glas...Srpski fudbalski reprezentativac Dušan Tadić smatra da igranje utakmica bez publike širom Evrope nema smisla. Njemu se uopšte ne sviđa ambijent u kojem su nastavljeni šampionati Nemačke, Španije, Portugalije, Turske i još nekih zemalja, a uskoro kreću i prvenstva...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.