Izvor: Blic, 04.Jul.2020, 10:25

Vladimir Lučić: Do 2023. "Telekom" će vredeti više od ČETIRI MILIJARDE EVRA

Nova razvojna strategija i investiciona politika "Telekom Srbija grupe" pokazale su se kao ispravne, što je vidljivo i kroz rezultate u 2019. kada smo ostvarili rekordan prihod u istoriji kompanije od 133 milijarde dinara, što je u odnosu na 2018. uvećanje za sedam odsto. Ostvaren je i rast profita pre amortizacije, kamata i poreza na dobit (EBITDA) od čak 24% i prelazi 48 milijardi dinara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lučić: Telekom će do 2023. vrijediti više od 4 milijarde evra

Izvor: Capital.ba, 04.Jul.2020

BEOGRAD – Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju “Telekom Srbija grupe”, izjavio je danas da će ta kompanija do 2023. godine vrijediti više od četiri milijarde evra. Lučić je u intervjuu Blicu naglasio da je u prvom kvartalu ove godine nastavljen trend rasta iz 2019, kada...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.