„Teslin vremeplov“ dobitnik BalCannes nagrade za najbolji regionalni projekat

Izvor: Lepota i zdravlje, 26.Sep.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Teslin vremeplov“ dobitnik BalCannes nagrade za najbolji regionalni projekat

  Na jubilarnom desetom Weekend Media Festivalu u Rovinju proglašeni su najistaknutiji projekti u Adriatic regiji, a multimedijalni projekat kompanije Telekom Srbija „Teslin vremeplov“ dobitnik je prestižnog BalCannes 2017 priznanja za najbolji projekat čija je realizacija obuhvatila nekoliko tržišta u regionu. Nagrada je uručena predstavnicima PR agencije Red communication koja je zajedno sa kompanijom Telekom Srbija organizovalaspektakularne projekcije „Teslinog vremeplova“. Kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << Telekom Srbija nesvakidašnjim projektom obeležila je 160 godina od rođenja velikana srpske nauke Nikole Tesle, a jedinstvena predstava o njegovom životu i raduprikazivana je tokom 2016. godine na centralnim gradskim lokacijama u više gradova. „Teslin vremeplov“ gostovao je u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Herceg Novom, Budvi i Banja Luci, a oduševljena publika ispraćala je aplauzom živopisnu priču „ispričanu“ na autentičnim fasadama kroz unikatan spoj tehnologije i umetnosti. Više od milion ljudi, kako uživo tako i putem mts TV-a i društvenih mreža, uverilo se u veličanstvenost 4D projekcija koje je kreativno uobličio multimedijalni umetnik, Dušan Jovović. „Teslin vremeplov“ sada nastavlja svoje putovanje i van regiona tako da će svi građani i posetioci Beča imati priliku da uživaju u nestvarnom spektaklupod otvorenim nebom. U austrijskoj prestonici projekcije su zakazane za 29. i 30. septembar na zgradi Tehničkog univerziteta sa početkom u 20.30 časova.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

“Teslin vremeplov” dobitnik BalCannes nagrade za najbolji regionalni projekat

Izvor: Story, 26.Sep.2017

Na jubilarnom desetom Weekend Media Festivalu u Rovinju proglašeni su najistaknutiji projekti u Adriatic regiji, a multimedijalni projekat kompanije Telekom Srbija “Teslin vremeplov” dobitnik je prestižnog BalCannes 2017 priznanja za najbolji projekat čija je realizacija obuhvatila nekoliko tržišta...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.