Telekomu Srbija odobreno preuzimanje novopazarske Vizije

Izvor: Večernje novosti, 25.Sep.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekomu Srbija odobreno preuzimanje novopazarske Vizije

Komisija za zaštitu konkurencije (KZK) odobrila je Telekomu Srbije preuzimanje Radio Difuznog Preduzeća Vizija d.o.o. iz Novog Pazara, koje distribuira medijski sadržaj i internet kroz sopstvenu kablovsku mrežu na teritoriji opština Tutin i Sjenica Komisija za zaštitu konkurencije (KZK) odobrila je Telekomu Srbije preuzimanje Radio Difuznog Preduzeća Vizija d.o.o. iz Novog Pazara, koje distribuira medijski sadržaj i internet kroz sopstvenu kablovsku mrežu na teritoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << opština Tutin i Sjenica, objavljeno je na službenoj internet stranici KZK.PROČITAJTE JOŠ - Telekom Srbija kupio kablovskog operatora Telemark KZK je odobrio u skraćenom postupku koncentraciju učesnika na tržištu koja nastaje sticanjem neposredne pojedinačne kontrole Telekoma Srbije nad novopazarskom Vizijom. Vizija kao registrovanu delatnost ima proizvodnju televizijskog programa, nema zavisna društva a poseduje ogranke u Sjenici i Tutinu. U ovoj transakciji Telekom Srbija se pojavljuje kao kupac, dok su prodavci suvlasnici Vizije Denis Mavrić i Nihad Hadžić, obojica iz Novog Pazara.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Telekomu Srbija odobreno preuzimanje novopazarske "Vizije"

Izvor: B92, 25.Sep.2019

Beograd -- Komisija za zaštitu konkurencije (KZK) odobrila je Telekomu Srbije preuzimanje Radio Difuznog Preduzeća Vizija d.o.o. iz Novog Pazara...RDP "Vizija" distribuira medijski sadržaj i internet kroz sopstvenu kablovsku mrežu na teritoriji opština Tutin i Sjenica, objavljeno je na službenoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.