Telekom ima menadžment, pitajte njih; svaka im čast

Izvor: B92, 07.Nov.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Telekom ima menadžment, pitajte njih; svaka im čast"

Beograd -- Premijerka Srbije Ana Brnabić kaže da bi o ceni i uslovima pod kojim je Telekom Srbije preuzeo Kopernikus teknolodži trebalo pitati menadžment te kompanije.

"Telekom Srbija je preduzeće koje ima svoj menadžment. Nisam direktor Telekoma a pitajte Telekom da obrazloži svoju odluku. Telekom treba da posluje profitabilno, ima izuzetno jaku konkurenciju i treba da se bori. Treba da se ponaša odgovorno, a mislim da se sada tako i ponašaju i svaka im čast", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kazala je premijerka.

Telekom Srbija objavio je pre dva dana da je kupio kablovskog operatera Kopernikus teknolodži, po ceni koja iznosi manje od 1.000 evra po korisniku.

S obzirom na to da Kopernikus teknolodži ima oko 200.000 korisnika, računica pokazuje da je kupoprodajna cena oko 200 miliona evra.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Brnabić: Telekom sam donosi poslovne odluke

Izvor: RTS, 07.Nov.2018

"Telekom Srbije" treba da posluje profitabilno i da uplaćuje novac u državni budžet, izjavila je premijerka Ana Brnabić i navela da to preduzeće samo donosi svoje poslovne odluke. Rekla je i da niko nije kriv zbog odlaganja uvođenja platnih razreda, navodeći da su potrebni dodatni fiskalni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.