TELEKOM OSVAJA DIJASPORU: Otvorena poslovnica u Gracu, cilj Nemačka i Švajcarska, raste vrednost srpske kompanije

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 18:42

TELEKOM OSVAJA DIJASPORU: Otvorena poslovnica u Gracu, cilj Nemačka i Švajcarska, raste vrednost srpske kompanije

Koordinator za internet i multimediju "Telekom Srbija grupe", Vladimir Lučić, najavio je otvaranje 30 novih poslovnica i profit preko 200 miliona evra.

Telekom Srbije ostvario je još jedan veliki poslovni uspeh, kada je u austrijskom Gracu juče otvorena nova, najsavremenija poslovnica.

Koordinator za internet i multimediju "Telekom Srbija grupe" Vladimir Lučić kaže da je otvaranje osme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po redu poslovnice u Austriji u skladu sa startegijom razvoja kompanije i nastavkom podizanja Telekomove vrednosti na tržištu.

- Jedan od naših glavnih ciljeva je svakako dijaspora, a od 2016. godine prisutni smo na tržištu u Austriji, ne samo kao kablovski operateri, već i sa mobilnom telefonijom, i imamo preko 50.000 korisnika. U Austriji imamo već poslovnice u Beču i Lincu, a ova nova savremena poslovnica još će nas više pribiližiti i našoj dijaspori, ali i stranim korisnicima. Do kraja godine ćemo se proširiti i na Nemačku i Švajcarsku, i tokom sledeće godine nas očekuje otvaranje 30 novih poslovnica - rekao je Lučić.

- Ovo je još jedan dokaz da smo ozbiljni u nameri da ispunimo sve ciljeva iz naših poslovnih planova i da značajno povećamo profitabilnost kompanije. Već sledeće godine očekujem pozitivne efekte svih ovih poteza, i verujemo da ćemo 2021. godine imati profit i preko 200 miliona evra - dodao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.