Pošta Srbije i Telekom uređuju plato ispred crkve Svetog Marka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jun.2021, 11:31

Pošta Srbije i Telekom uređuju plato ispred crkve Svetog Marka

Na sastanku čelnih ljudi JP "Pošta Srbije" i "Telekom" sa patrijarhom srpskim Porfirijem, dogovorena je podrška projektu uređenja platoa ispred crkve Svetog Marka u Beogradu.

"Želja nam je da zajednički sa našom Crkvom uredimo plato ispred i oko crkve Sv. Marka. Taj plato bi dobio potpuno nov izgled i bio bi na ponos svih građana. Projekat će izraditi grad Beograd, a na osnovu zahteva Srpske pravoslavne crkve, dok bi Pošta i Telekom taj projekat finansirale", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << v.d. direktora JP "Pošte Srbije" Zoran Đorđević.

To bi, prema njegovim rečima, bio poklon Gradu, Crkvi i građanima.

"JP 'Pošta Srbije' i 'Telekom', kao nacionalne kompanije i poslovni partneri, zajednički će razvijati društveno odgovorne inicijative čiji je cilj podizanje kvaliteta života kako naših zaposlenih, tako i svih građana Srbije", izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor "Telekoma".

On je istakao da saradnja sa Srpskom pravoslavnom crkvom predstavlja prvi korak zajedničkog angažovanja ove dve kompanije na realizaciji projekata od kojih će koristi imati celokupna društvena zajednica.

Đorđević i Lučić su, na sastanku u Patrijaršiji sa patrijarhom Porfirijem razgovarali o budućoj saradnji ovih kompanija sa Srpskom pravoslavnom crkvom, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pošta Srbije i Telekom uredjuju plato ispred crkve Svetog Marka

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jun.2021

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Djordjević i generalni direktor Telekoma Vladimir Lučić dogovorili su sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve (SPC) Porfirijem da finansiraju uredjenje platoa ispred crkve Svetog Marka u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.