Najpovoljniji razgovori sa najbližima u Americi

Izvor: Mondo, 30.Dec.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpovoljniji razgovori sa najbližima u Americi

Upoznajte vaše prijatelje i porodicu u Americi sa GO4YU uslugama koje će im omogućiti da razgovaraju sa vama po najpovoljnijim cenama.

Foto: Promo. GO4YU.

Od sada ćete i vi, kao korisnici fiksne i mt:s mreže Telekoma Srbija, moći da pozivate vaše najbliže u Americi po ceni lokalnog poziva.

Kada su najvoljeniji daleko, čak i na drugom kontinentu, prijateljske i porodične veze ne treba da se prekidaju zbog daljine i skupog načina komunikacije. Zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << toga je Telekom Srbija omogućio vašim najbližima u Americi da na jednostavan i pouzdan način budu u kontaktu sa vama, po ceni već od 0,01 dolar po minutu.



Prenesite vašim prijateljima i porodici da najbolju vezu za Srbijom mogu da ostvare kupovinomGO4YU fiksnog telefona sa minutima za pozive ka fiksnoj i mt:s mreži Telekom Srbija ili GO4YU SIM kartice sa minutima, porukama ili Internetom u SAD i minutima za pozive ka fiksnoj i mt:s mreži Telekoma Srbija. Uz jednu GO4YU SIM karticu, korisnici u Americi imaju na raspolaganju dva broja – američki za pozive u SAD i 066 broj za pozivanje i prijem poziva iz mt:s mreže.

Posebna pogodnost za vas , koji koristite fiksnu ili mt:s mrežu Telekoma Srbija, je da ćete moći da pozivate vaše prijatelje i porodicu koji u Americi koriste GO4YU mrežu, po ceni od samo 0,99 dinara po minutu.

Poručite vašima u Americi da to nije sve – ako postanu korisnici GO4YU mreže pruža im se mogućnost da tri meseca besplatno prate EX-YU paket sa preko 60 TV kanala, na svom računaru, tabletu ili telefonu.

Prodaja GO4YU usluga za korisnike u Americi se vrši preko portala www.go4yu.com, na kojem se mogu pronaći i sve dodatne informacije.

GO4YU - najbolja veza između najbližih u Americi i Srbiji!

*Cene poziva se odnose na fiksnu i mt:s mrežu Telekoma Srbija i GO4YU mrežu u SAD. Uspostava veze za pozive iz mt:s mreže ka GO4YU fiksnoj i mobilnoj mreži iznosi 6,99 dinara za mt:s postpaid i 9,90 dinara za mt:s prepaid korisnike.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.