DS: Odustajanjem od prodaje Telekoma izbegnuta šteta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2015, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Odustajanjem od prodaje Telekoma izbegnuta šteta

Demokratska stranka ocenila je danas da je odustajanjem od prodaje Telekoma Srbije, sprečena dalja šteta, ali i da je takva odluka Vlade još jedan u nizu dokaza besmisleno izgubljenog vremena.

U DS-u su podsetili i da je Vlada sama započela proces privatizacije, a da sada sve druge optužuju što u tome nisu uspeli.

"Jedina dobra vest je da Telekom nije prodat, jer oni koji su ga prodavali činili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su to na način koji je mogao izazvati samo dalju štetu, a u obrazloženju te zakonito donete odluke predsednik Vlade nastavio je da kuka kako je za sve neko drugi kriv i kako je nezadovoljan i nesrećan zbog te odluke, što nikog ne bi trebalo da zanima, ali ono što nas sve zanima je odgovornost za postupak prodaje Telekoma", naveli su u saopštenju.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je ranije danas da je Vlada jednoglasno odlučila da ne pristupi prodaji Telekoma Srbije, jer je "ponuda bila realno nešto malo ispod očekivanja".

Najveći akcionar Telekoma je država Srbija sa 58,11 odsto akcija, 20 odsto akcija je u vlasništvu kompanije, dok 14,95 odsto poseduju građani, a 6,94 zaposleni i bivši zaposleni Telekoma.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odustajanjem od prodaje Telekoma izbegnuta šteta

Izvor: Akter, 11.Dec.2015

Upravo završena priča Vlade Srbije o prodaji Telekoma je još jedan u nizu dokaza besmisleno izgubljenog vremena, baš poput manipulacija sa Železarom, FAP i svim drugim pitanjima, saopštila je Demokratska stranka (DS)..Jedina dobra vest je da Telekom nije prodat, jer oni koji su ga prodavali činili...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.