Brazilska platforma „Globoplay“ otkupila prava na emitovanje TV serije „Državni službenik”

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 23.Sep.2021, 13:40

Brazilska platforma „Globoplay“ otkupila prava na emitovanje TV serije „Državni službenik”

Brazilska platforma „Globoplay“ otkupila je ekskluzivna prava na emitovanje kriminalističke priče u kojoj glavne uloge tumače Milan Marić, Vaja Dujović, Nebojša Dugalić, Žarko Laušević, Nenad Jezdić…

Kompanija “Telekom Srbija”, zajedno sa produkcijskim kućama “Dandelion Productions” i “Film Danas”, dobila je veliko svetsko priznanje i potvrdu kvaliteta u domenu produkcije serija vrhunskog kvaliteta – brazilska platforma “Globoplay” otkupila je >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << ekskluzivna prava na emitovanje kriminalističke serije “Državni službenik”.

“Globoplay” je najveća brazilska striming platforma koja svojim pretplatnicima nudi ekskluzivan sadržaj, sa više od 100 miliona sati video-zapisa. Prema dosadašnjim statistikama, čak 30 miliona korisnika uživaće u uzbudljivom trileru i glumačkom umeću Milana Marića, Vaje Dujović, Nebojše Dugalića, Žarka Lauševića, Nenada Jezdića i ostatka ekipe.

Posrednik u sklapanju ovog poslovnog uspeha bila je distributerska kuća “GoQuest Media”, koja ima ekskluzivna prava na distribuciju ove serije širom sveta. Predstavnici “Globoplay” platforme izrazili su zadovoljstvo jer je “Državni službenik” pronašao svoj put do Južne Amerike i sigurni su da će lokalna publika verno pratiti svaku epizodu.

Velika zainteresovanost domaće publike, ali i ovakva saradnja sa inostranim partnerima i producentskim kućama, dokaz je da smo na pravom putu kada je reč o produkciji i ulaganju u srpsku kinematografiju. Nema sumnje da ćemo nastaviti sa proizvodnjom još kvalitetnijeg i zanimljivijeg sadržaja u budućnosti – izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije “Telekom Srbija”.

Srpska kriminalistička serija “Državni službenik” oduševila je regionalnu publiku koja željno iščekuje treću sezonu. Tema novih epizoda koje se uveliko snimaju biće veoma aktuelna, pandemija virusa COVID-19. Poznatoj glumačkoj ekipi priključiće se i novi lik kojeg će tumačiti hrvatski glumac Frano Mašković, dok se nakon prve sezone vraća i Igor Đorđević u ulozi Hameda.

Autor: M. Cukić

Izvor: 24sedam.rs
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.