Tamara Dragičević u kupaćem kostimu pokazala TRUDNIČKI STOMAK, SVE je oduševila OVA poruka (foto)

Izvor: Story, 07.Jul.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Dragičević u kupaćem kostimu pokazala TRUDNIČKI STOMAK, SVE je oduševila OVA poruka (foto)

Tamara Dragičević trenutno uživa na jednoj od morskih destinacija, a sa njom je i preslatka dvoipogodišnja ćerkica Staša. Budući da je u poodmakloj trudnoći, lepa glumica danas je objavila fotku koja je sve oduševila, a svi su primetili da i u blaćenom stanju izgleda besprekorno. Fotografija sa ćerkicom Stašom raznežila je mnoge majke i mlade ... The post Tamara Dragičević u kupaćem kostimu pokazala TRUDNIČKI STOMAK, SVE je oduševila OVA poruka (foto) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Kakvo telo ima Teova žena: Jelisaveta pozirala u bikiniju i pokazala BRUTALNE TRBUŠNJAKE! (foto)

Izvor: Story, 08.Jul.2019, 09:43

Budući da većina žena kuburi sa neželjenih viškom kilograma, uvek postoji i šačica onih koji zahvaljujući genetici imaju savršenu liniju i nakon dolaska bebe na svet. Sreću da u toj grupi bude ima i glumica Jelisaveta Orašanin koja se porodila se u februaru ove godine i koja nas je sve na...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.