ODAKLE HRABROST DA IKO OSUDI ŽRTVU? Tamara Dragičević JAKIM REČIMA pružila Danijeli podršku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2021, 15:31

"ODAKLE HRABROST DA IKO OSUDI ŽRTVU?" Tamara Dragičević JAKIM REČIMA pružila Danijeli podršku!

"Odakle nam pravo da ćutimo i ne kažemo Sram vas bilo?"

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, nakon čega su joj mnoge kolege javno pružile podršku. Među njima je i glumica Tamara Dragičević.

Tamara Dragičević ovim povodom iznela je svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stav na društvenim mrežama, te uputila jake reči podrške Danijeli.

- "Ne" znači "NE"! Odakle hrabrost da neko ikada pomisli drugačije? Odakle hrabrost da iko ikada osudi žrtvu? Odakle nam pravo da ćutimo i ne kažemo "Sram vas bilo?" Odakle nam pravo da dozvolimo da do ovoga dođemo? Nisi sama - napisala

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.