Žofre Lovernj za Kurir: Bogdan plaća da bi bio bolji od mene

Izvor: Kurir, 06.Sep.2014, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žofre Lovernj za Kurir: Bogdan plaća da bi bio bolji od mene

Već deset meseci igramo igricu „Kleš ov trons“, zasad je on u prednosti, otkriva krilni centar Francuza u ekskluzivnom razgovoru sa Svetskog prvenstva

Žofrea Lovernja uhvatili smo u holu hotela „Nazaris“, u Granadi, pre nego što su Francuzi savladali Iran i tako nas spasli novog okršaja sa Špancima.

Za nekoliko minuta ćaskanja sa bivšim kapitenom Partizana saznali smo nekoliko zanimljivih detalja, pa i to ko je bolji u igrici „Kleš >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ov trons“, koju Bogdan Bogdanović i on igraju već dugo

Sada više igram

- Bogdan i ja popričamo kad imamo vremena, a obojica igramo igricu „Kleš ov trons“, i to već oko deset meseci - otkriva nam Žo, a kad je već tako, pitamo ga ko je bolji.

- Bogdan, ali on plaća da bi bio bolji od mene - uz smeh nam odgovara krilni centar francuske reprezentacije.

Poštovanje

SALE IZAŠAO U MARKI

Na duplerici prestižnog španskog sportskog lista Marka osvanuo je opširan intervju sa selektorom Srbije Sašom Đorđevićem pod naslovom „Jednako sam luckast kao kad sam bio igrač“.

Bez kalkulacija

KAKVO CRNO NAMEŠTANJE

U Granadi pojavila se strepnja da će Francuska namerno da izgubi od Irana s razlikom od jednog do sedam poena da bi tako izbegla Špance u četvrtfinalu.

- Ni u jednom trenutku nismo razmišljali o tome. Istina je da nismo dobro počeli ni završili meč, ali smo odigrali dobro. Na kraju da smo izgubili, poraz Španije od Srbije bi nas izbacio - rekao je Žo.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.