Zar Kurtoa misli da njegov Čelsi igra kao Barselona?

Izvor: N1 televizija, 13.Jul.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zar Kurtoa misli da njegov Čelsi igra kao Barselona?"

Antoan Grizman je oštro odgovorio belgijskom golmanu Tibou Kurtoi koji je kritikovao način na koji su Francuzi prošli u finale Svetskog prvenstva.

Francuska je Belgiju pobedila 1:0 golom Bleza Matuidija, a posle tog gola nisu pokazali mnogo. Utakmica je bila nezanimljiva, a zbog toga su belgijski reprezentativci bili veoma ljuti i kivni. Kritikovali su francuski način dobijanja utakmica, pa je Tibo Kurtoa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rekao da je pobedio anti-fudbal.

 "Kurtoa je igrao za Atletiko i bio je šampion Španije sa tim timom.Da li Tibo Kurtoa misli da Čelsi igra kao Barselona? Ne zanima me kako želim samo da dodam tu drugu zvezdicu iznad našeg grba na dresu. To je sve" , odgovorio je na kritike bivšeg saigrača Antoan Grizman.

Fudbaler Atletika je inače poručio, kao i mnogi drugi fudbaleri, da ga Zlatna lopta ne zanima.

"Da li ću uzeti Zlatnu loptu ili ne to me stvarno ne zanima iskreno. Želim da osvojim Svetski kup i moraćemo da damo sve od sebe kako bi smo uspeli u tome. Sanjao sam o tome kada sam bio dečak i sve bih učinio da podignem tajtrofej", dodao je Grizman.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Brutalan odgovor Kurtoi: Ti pričaš o anti-fudbalu, a igraš za Čelsi?

Izvor: MozzartSport.com, 13.Jul.2018

Reprezentativac Francuske Antoan Grizman odgovorio je belgijskom golmanu Tibou Kurtoi koji je posle poraza u polufinalu Mundijala rekao da su Trikolori igrali anti-fudbal. Kurtoi je zasmetalo što je nakon gola postignutog posle kornera Francuska igrala samo da odbrani svoju mrežu. ”Da li Tibo Kurtoa...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.