ŽREB ZA MONDIJAL: Srbija u drugom šeširu, evo kada će dobiti rivale

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2020, 12:23

ŽREB ZA MONDIJAL: Srbija u drugom šeširu, evo kada će dobiti rivale

Oglasila se FIFA.

Žreb kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru održaće se 7. decembra u Cirihu, saopštila je Međunarodna fudbalska federacija (FIFA). Kako se navodi, početak ceremonije zakazan je za 18 sati, a zbog pandemije korona virusa predstavnici nacionalnih saveza neće prisustvovati žrebu.

Aston Vila igra strašan fudbal - dobila je Liverpul (7:2), pa Lester u gostima i puna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samopouzdanja dočekuje Lids večeras (21). Kvota na keca je više nego izazovna - 2.30, a kvota na 3+ je 1.60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Aston Vila - Lids.

U evropskim kvalifikacijama učestvovaće 55 selekcija, a biće smeštene u pet grupa po šest i pet grupa po pet. Plasman na finalni turnir obezbediće pobednici grupa, plus tri selekcija iz baraža u kojem će učestvovati 10 drugoplasiranih i dva tima iz Lige nacija.

Srbija bi na žrebu trebalo da bude u drugom šeširu, a kvalifikacije će se igrati od marta do novembra sledeće godine, po ubrzanom ritmu, odnosno po tri utakmice u terminu.

Svetsko prvenstvo u Kataru održaće se od 21. novembra do 18. decembra 2022. godine.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.