ŽIVIŠ NA SMETLIŠTU! Nataša Šavija htela da privuče pažnju halterima, a otkrila da živi u BRLOGU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2022, 13:21

"ŽIVIŠ NA SMETLIŠTU!" Nataša Šavija htela da privuče pažnju halterima, a otkrila da živi u BRLOGU!

Kakav blam!

Iako je reprezentacija Srbije ispala sa Svetskog prvenstva u Kataru, starleta Nataša Šavija rešila je da ispuni obećanje koje je dala ako fudbaleri pobede Švajcarsku.

Nataša je objavila klip u kome na sebi nosi samo majicu reprezentacije i izazovne haltere. Ona vrti loptu visokom potpeticom, dok zanosno igra i pozira kako bi pokazala svoju odevnu kombinaciju.

- Iako su izgubili, ja sam obećala ovaj stajling - poručila je Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz snimak.

Ipak, neki pratioci pored razgolićene Nataše šokirao je haos u njenom stanu.

- Kršolomija! Kakav ti je ovo krš i lom, kao u kontejneru za đubre? - surovi su bili pratioci.

– Ha-ha-ha, znala sam da će to neko prokomentarisati, pa tako ja kad tražim stvari, sve izbacim iz ormara i tako ostane, uvek haos... Voli me ili me ostavi. Pa ko gleda krš, a ne mene, to je malo diskutabilno - odgovorila im je Nataša.

Klip koji je izazvao burne reakcije pogledajte ispod teksta:

A post shared by Nataša Šavija (@natasa.savija)
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.