Vlada Srbije nagradila osvajače medalja na šampionatima sveta

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Srbije nagradila osvajače medalja na šampionatima sveta

Vlada Srbije je odlučila da Strahinji Stefanoviću za osvojenu srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u olimpijskoj sportskoj disciplini kajak, dodeli novčanu nagrada u iznosu od 25.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Jutjub kanalu.
Ista novčana nagrada dodeljena je i njegovom treneru Milanu Đenadiću, za osvajanje ove medalje na takmičenju od 21. do 25. avgusta u Segedinu, saopštila je Vlada.
Za bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u džudou, 27-31. avgusta u Tokiju, novčane nagrade u iznosu od po 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti dobili su sportista Nemanja Majdov i njegov trener Ljubiša Majdov – odlučila je Vlada.

The post Vlada Srbije nagradila osvajače medalja na šampionatima sveta appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Android

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Bogdanović: Nismo bezobrazni, igrali smo našu košarku!

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019

Nemilosrdni “orlovi” održali su čas košarke i igračima Portorika, koji su poraženi rezultatom 90:47 u prvoj utakmici druge runde takmičenja.. Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.