Vels pobedom nad Austrijom ostao u trci za Mundijal

Izvor: RTS, 02.Sep.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vels pobedom nad Austrijom ostao u trci za Mundijal

Fudbalska reprezentacija Velsa pobedila je u Kardifu Austriju sa 1:0 u sedmom kolu Grupe D kvalifikacija i tako ostala u konkurenciji za direktan plasman na Svetsko prvenstvo.
U utakmici s malo dešavanja i pravih prilika, jedini gol za trijumf Velsa postigao je debitant Bendžamin Vudborn u 74. minutu.

Vels posle sedam utakmica zauzima treće mesto sa 11 bodova, četiri manje od Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a dva manje od Irske.
U derbiju večeri Španija je lako sa 3:0 pobedila Italiju, dvostruki strelac bio je Isko, dok se Alvaro Morata jednom upisao u listu strelaca.
Makedonija je u drugom meču Grupe G na gostovanju pobedila Izrael, a strelac jedinog gola bio je Goran Pandev u 73. minutu.
Španija je lider Grupe G sa 19 bodova, tri više od Italije, dok je treća sa 12, a prati je Izrael sa devet, te Makedonija sa šest, dok je Lihtenštaj poslednji, bez bodova.
Ukrajina je u Grupi I na svom terenu pobedila Tursku sa 2:0, a golove je postigao Andrij Jarmolenko u 18. i 42. minutu.
Drugi meč Grupe I između Hrvatske i Kosova prekinut je večeras u 27. minutu zbog natopljenog terena stadiona Maksimir.
Ukrajina je lider Grupe I sa 14 bodova, Hrvatska ima 13 uz utakmicu manje, koliko ima i Izrael na trećem, dok je Turska četvrta sa 11, a Finska peta sa isto toliko bodova, dok je Kosovo poslednje sa jednim.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isko se igrao s Italijom, Ukrajina na prvom mestu

Izvor: B92, 02.Sep.2017

Fudbaleri Španije deklasirali su Italiju u derbiju grupe G kvalifikacija i stigli na korak od plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji...'Crvena furija' je na stadionu 'Santjago Bernabeu' slavila rezultatom 3:0 i tako stigla do šestog trijumfa, pa drži čelo tabele sa 19 bodova...Italijani su ostali...

Nastavak na B92...

Vels nastavio poteru za Srbijom: Sjajan gol sedamnaestogodišnjeg debitanta doneo pobedu rivalu "orlova" (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 02.Sep.2017

Fudbaleri Velsa savladali su Austriju sa 1:0 u Kardifu i nastavili trku za plasman na Mondijal u Rusiji iz D kvalifikacione grupe...Velšani su ujedno otpisali Austrijance iz borbe golom 17-godišnjeg napadača Liverpula Bena Vudburna u 74. minutu na njegovom debiju...Samo pet minuta ranije Vudborn je...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.