VRUĆU SNEKI PREGAZILI... Skandalozan transparent, hrvatski navijači veličali Oluju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2022, 22:19

"VRUĆU SNEKI PREGAZILI..." Skandalozan transparent, hrvatski navijači veličali Oluju (FOTO)

Nisu imali granice.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske savladala je Kanadu u drugom kolu Svetskog prvenstva, ali je njihova odlična igra ostala u senci groznog ponašanja njihovih navijača.

Oni su čitav meč vređali golmana Kanade Milana Borjana, a pored toga na tribinama u Dohi viđene su i zastave kao i transparenti u kojima se veliča vojna operacija "Oluja".

ми ћемо вероватно бити кажњени због заставе а >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ово ће као и обично проћи некажњено и некако увек непримећено од стране било које организације, а на комшије не вреди трошити речи, то је болест којој нема лека pic.twitter.com/hBKyMrt3yf

— Ружица (@ruzicaaaaaaaa) November 27, 2022

Hrvati su istakli i uvredljiv transparent na račun Borjana, sa slikom traktora koja asocira na vojnu akciju "Oluja", tokom koje je proterano više od 250.000 Srba i ubijeno više od 2.000 ljudi, pretežno civila.

Takođe tu je bio i transparent uvredljive konotacije za njegovu suprugu Snežanu Borjan.

"Vruću Sneki pregazili neki" - pisalo je na transparentu uz sliku traktora.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.