VOKER OPERISAN: Neizvesno učešće na Svetskom prvenstvu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 16:23

VOKER OPERISAN: Neizvesno učešće na Svetskom prvenstvu

Desni bek Sitija se pobvredio u meču protiv Mančester Junajteda.

Fudbaler Mančester sitija i engleski reprezentativac Kajl Voker, podvrgnut je danas operaciji prepone leve noge, saopštio je engleski klub. Voker se povredio tokom prvog poluvremena utakmice 9. kola Premijer lige između Mančester sitija i Mančester junajteda (6:3).

 - Operacija je bila uspešna, a detaljnija prognoza o dužini Vokerove pauze biće objavljena u dogledno vreme. Svi u Mančester sitiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žele Kajlu brzi oporavak - saopštio je engleski klub.

"Skaj sport" navodi da je Voker osećao nelagodnost i pre nego što je pogoršao povredu na meču pre pet dana. Medicinski tim Mančester sitija je odlučio da fudbaler bude podvrgnut operaciji pošto se radi o povredi koja ne bi mogla da se sanira na drugi način. U Mančester sitiju veruju da engleski reprezentativac ima šanse da se plasira na Svetsko prvenstvo u Kataru. Medicinski tim koji je radio sa Vokerom zna da se fudbaler u prošlosti brzo oporavljao od povreda zbog čega se veruje da bi mogao da zaigra na Mundijalu, prenosi "Skaj sport".

Selektor Engleske Garet Sautgejt trebalo bi 20. oktobra da objavi spisak od 26 fudbalera za Mundijal u Kataru, koji će biti održan od 20. novembra do 18. decembra. Engleska će na SP igrati u Grupi B sa Iranom, SAD i Velsom.

Sponzor vesti Premijer lige – sportska kladionica Meridian
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.