U finalu u Pertu sve isto kao pre godinu dana. Drugačiji možda bude ishod.

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jan.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U finalu u Pertu sve isto kao pre godinu dana. Drugačiji možda bude ishod.

U subotu pre podne po našem o trofeju na XXXI Hopmanovom kupu ponovo odlučuju Nemci i Švajcarci, koji bi da ga sačuvaju.

Na revijalnom takmičenju, koje od osnivanja 1989. važi za nezvanično timsko svetsko prvenstvo mešovitih parova, u finalu su isti učesnici kao i prošle godine. U prvom meču susreta švajcarski as Rodžer Federer se sastaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << s Aleksandrom Zverevom, zatim igraju Belinda Benčić i Angelika Kerber, a možda odluka ponovo padne u okršaju parova.

Švajcarska je bila prvoplasirana u jednoj grupi i uprkos porazu u poslednjem kolu protiv Grčke (2:1), a Nemačka se izborila za finale u neposrednom duelu s domaćinom Australijom (2:1) u kojem su joj pripala oba pojedinačna meča.

Prošle godine Federer je pobedio Zvereva sa 6:7 (4:7), 6:0, 6:2, Kerberova je bila ubedljiva protiv Benčičeve sa 6:4, 6:1, a u odlučujućem susretu švajcarski par je slavio sa 4:3 (5:3), 4:2.

Švajcarska je trijumfovala i 1992. i 2001. Pre 18 godina u njenom timu je Federer bio s Martinom Hingis. U finalu je izgubila 1996. Nemačka je trofej prigrabila 1993. i 1995, kada su je predstavljali legendarni Boris Beker, Mihael Štih, Štefi Graf i Anke Huber, a u meču odluke poklekla je i 1994.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hopmanov kup kao pod indigom: Federer opet poneo Švajcarsku do trijumfa

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jan.2019, 14:47

U finalu 31. takmičenja koje od osnivanja 1989. važi za nezvanično timsko prvenstvo sveta za mešovite parove kao i prošle godine savladana je Nemačka...U istoriji Hopmanovog kupa nije se desilo da dve selekcije dele megdan u finalu dve godine uzastopno. Do sada se samo jednom dogodilo da jedan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.