Izvor: Danas, 27.Nov.2022, 19:10

U Briselu izbili nemiri posle utakmice Maroko-Belgija

Nasilje je danas izbilo u Briselu posle pobede Maroka u utakmici protiv Belgije na Svetskom prvenstvu u Kataru, saopštila je danas belgijska policija i dodala da je nekoliko desetina ljudi izašlo na ulice i napalo pripadnike snaga reda.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Neredi u Briselu posle pobede Maroka nad Belgijom

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2022

Na ulicama Brisela izbili su neredi posle pobede Maroka protiv Belgije na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Intervenisalo je oko 100 policajaca sa dva vodena topa, kako bi rasterali okupljene koji su uništavali imovinu, prenose mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Nasilje u Briselu posle pobede Maroka

Izvor: Radio 021, 27.Nov.2022

Posle pobede Maroka u utakmici protiv Belgije na Svetskom prvenstvu u Kataru, došlo je do nasilja u Briselu, saopštila je belgijska policija.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.