Tri srpske bokserke među osam najboljih na Svetskom prvenstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2022, 16:16

Tri srpske bokserke među osam najboljih na Svetskom prvenstvu

Tri srpske bokserke ostvaruile su plasman među osam najboljih na šampionatu sveta u Istanbulu i samo jedna pobeda delila ih je od osvajanja medalje.

Jelena Zekić, Natalija Šadrina i Jelena Janićijević zaustavljene su u četvrtfinalu turnira na kojem učestvuje 310 bokserki iz 73 zemlje.

"Bokserski savez Srbije prezadovoljan je izdanjima naših najboljih bokserki na Svetskom prvenstvu u Istanbulu. Naše tri reprezentativke borile su se za ulazak u polufinale >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i time sigurnu bronzu, nakon nemilosrdnih borbi protiv izuetnih protivnica zaustavljene su na tom pohodu. Nema razloga za žal, dobar rezultat je ostvaren i sada ih čeka period novog velikog rada i priprema za ono što bi trebalo biti kruna sezone, a to je učešće na šampionatu Starog kontinenta za seniorke koje će biti održano u Budvi nakon oduzimanja domaćinstva Rusiji. Evropsko prvenstvo zakazano je za oktobar mesec i verujemo da će naše devojke zasijati punim sjajem, pokoriti konkurenciju i Srbiji doneti medalje", istakao je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Srpkinje zaustavljene na korak od medalja u Istanbulu

Izvor: RTS, 18.Maj.2022, 08:43

Tri reprezentativke iz tima Srbije u boksu plasirale su se među osam najboljih na planeti na Svetskom prvenstvu u Istanbulu. Jeleni Zekić, Jeleni Janićijević i Nataliji Šadrina malo je nedostajalo da dođu do medalje u vrlo jakoj konkurenciji iz 73 zemlje sveta. . Na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.