Tri osobe poginule u nesreći na gradnji stadiona u Brazilu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Nov.2013, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe poginule u nesreći na gradnji stadiona u Brazilu

Tri čoveka poginula su kada se danas srušio deo stadiona u Sao Paolu na kojem treba da bude održana prva utakmica Svetskog fudbalskog prvenstva sledeće godine, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

 

Nesreća se desila kada je kran pao na stadion, uništivši deo tribina.

 

Današnja nesreća mogla bi omesti organizatore da ispune rok Svetske fudbalske federacije (FIFA) da se stadion završi do kraja decembra. Brazil je priznao da ima problema i na ostalih 11 stadiona da ih dovrši do tog roka.

 
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Tri osobe poginule u nesreći na gradnji stadiona u Brazilu

Izvor: Dzungla.org, 27.Nov.2013

Tri čoveka poginula su kada se danas srušio deo stadiona u Sao Paolu na kojem treba da bude održana. prva utakmica Svetskog fudbalskog prvenstva sledeće godine, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.