Izvor: RTS, 27.Okt.2021, 16:56

Tri pobede i poraz za srpske boksere na Svetskom prvenstvu

Trećeg dana Svetskog prvenstva u boksu, koje se održava u Beogradu, reprezentativci Srbije ostvarili su tri pobede i jedan poraz. Pobede zabeležili Džejlan Toskić, Omer Ametović i Semiz Alicić, dok je Slobodan Jovanović izgubio svoj meč.
Srpski bokserski reprezentativac Džejlan Toskić bez borbe je prošao u drugo kolo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Svetskog prvenstva u Beogradu, nakon što se njegov rival Kasim Mundbukive, u polusrednjoj kategoriji (71kg), nije pojavio na merenju.

Toskić se plasirao u nastvak takmičenja, što nije pošlo za rukom Slobodanu Jovanoviću u kruzer kategoriji (86kg). On je  poražen je od Kubanca Heriha Ruiza Kordobe, preciznije predao mu je meč u trećoj rundi.
Ametović je u kategoriji minimum (48kg) savladao Turčina Muhameda Unlua 3:2, dok je Aličić u lakoj kategoriji (60kg) ubedljivo savladao Irca Džona Halea 5:0.
U četvrtak u ring izlaze kapiten Vladan Babić u superteškoj kategoriji (+92kg) protiv Kamerunca Maksima Jengonga, Aleksandar Gligoprić u pero kategoriji (57kg) protiv Akjelbeka Esenbeka iz Kirgistana i Vahid Abasov u velter kategoriji (67 kg) protiv Sanila Šahija iz Nepala.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Toskić prošao dalje jer mu se rival nije pojavio

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2021

Srpski bokserski reprezentativac Džejlan Toskić bez borbe je prošao u drugo kolo Svjetskog prvenstva u Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.