Tomašević: Turnir u Seulu poslužio da se uigramo za SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2019, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomašević: Turnir u Seulu poslužio da se uigramo za SP

Golman ženske rukometne reprezentacije Srbije Katarina Tomašević izjavila je da pripremni turnir u Seulu bio dobra provera i prilika da se tim uigra pred predstojeće Svetsko prvenstvo u Japanu.

Izabranice Ljubomira Obradovića u Južnoj Koreji zabeležile su dve pobede protiv Južne Koreje (27:26) i Mađarske (25:23), dok su izgubile od Rusije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (25:43).

"Turnir je bio jako dobar. Poslužile su nam tri utakmice sa izuzetno kvalitetnim protivnicima ga da vidimo gde smo. Iskoristile smo vreme za uigravanje i ono što je planirano za Svetsko prvenstvo. Rezultat nam nije bio prioritet, najvažnije je bilo da isprobamo sve varijante koje ćemo koristiti i u Japanu", rekla je Tomašević za sajt Rukometnog saveza Srbije.

Prvi protivnik reprezentacije Srbije na SP biće Angola u subotu od 7 sati, a rivali u grupi A biće još u Norveška, Slovenija, Kuba i Holandija.

"Prva utakmica na svakom takmičenju je najvažnija. Čeka nas izuzetno nezgodan protivnik Angola. Fokusirane smo na njih, imamo izuzetno tešku grupu, tako da ćemo ići iz meča u meč", zaključila je Tomašević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Katarina Tomašević za "Nezavisne": Glavni cilj kvalifikacije za OI

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2019

Svjetsko prvenstvo je najteže takmičenje, nama je osnovni cilj da u Japanu izborimo kvalifikacije za Olimpijske igre. Znamo da neće biti lako, ali borićemo se, rekla je Katarina Tomašević, golman rukometne reprezentacije Srbije, za "Nezavisne" pred Šampionat svijeta koji počinje sutra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.