Teški trenuci za Duška Vujoševića: Ima različitih poraza, ali ovo...

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2018, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teški trenuci za Duška Vujoševića: ''Ima različitih poraza, ali ovo...''

Najteži poraz u njegovoj karijeri...

Iako se, kolo pre kraja prvog kruga kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, reprezentacija BiH plasirala u sledeću fazu takmičenja, selektor Duško Vujošević veoma teško podnosi debakl kakav je njegov tim večeras u Tuzli doživeo protiv Francuske (52:102).

On je poraz od ''Trikolora'' opisao kao najteži u svojoj dugogodišnjoj trenerskoj karijeri, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je selekcija BiH bila značajno oslabljena.

''Ovaj poraz je ubedljivo najveći u mojoj trenerskoj karijeri. Ima različitih poraza, ali ovo je iznad svega. Za to smo odgovorni ja, igrači koji su bili tu, ali i oni koji su otkazali dolazak. Ovo ne može biti dobro veče za one koji vole Bosnu i Hercegovinu'', istakao je Vujošević, a prenosi ''sportsport.ba''.

On sada opravdano strahuje šta će se tek događati u drugoj rundi kvalifikacija...





''Prošli smo zahvaljujući pobedi Rusije protiv Belgije, ali smo dobili žestoku lekciju da nam naredni krug može biti veliko brukanje ukoliko ne nađemo metod i način da se ispravi naš kompletan sastav. Nismo pokazali večeras dovoljno karaktera, čvrstine i borbenosti", zaključio je Vujošević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Ubedljivo najteži poraz u karijeri!

Izvor: N1 televizija, 30.Jun.2018, 00:56

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vujošević bio je utučen posle poraza od Francuske u 5. kolu prvog kruga kvalifikacija za plasman na Svetsko prvenstvo sledeće godine u Kini...Francuska je u dvorani "Mejdan" u Tuzli deklarisala domaću selekciju sa 102:52, ali je BiH zahvaljujući...

Nastavak na N1 televizija...

Nurkić pružio podršku reprezentaciji BiH, a onda je usledila nesvakidašnja polemika!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2018

Ono što je najzanimljivije, bili su odgovori kritičarima - u stihu!?..Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je doživela težak poraz u Tuzli od selekcije Francuske (52:102), u petom kolu prve faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a njihov selektor Duško Vujošević je ovaj poraz ocenio kao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.