Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2021, 14:18

Tajson Fjuri stiže u Beograd na Svetsko prvenstvo u boksu!

Najava stiže iz Hrvatske

Svetski šampion boksa u teškoj kategoriji Tajson Fjuri stiže u Beograd na Svetsko prvenstvo u boksu!

Senzacionalnu vest donosi hrvatski Večernji list, koji tvrdi da je s Fjurijevim promoterom Frenkom Vorenom postignut dogovor o poseti glavnom gradu Srbije tokom dana boksa u Štark areni. Podsetimo, Fjuri je nedavno savladao Diontea Vajldera u fantastičnoj borbi nokautom u 11. rundi, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << čime je treći put zaredom nadigrao Amerikanca. Popularni "Kralj cigana" tako je odbranio VBC titulu šampiona sveta.

Sa Fjurijem će zajedno stići i Ukrajinac Aleksandar Usik koji je krajem septembra pobedio Britanca Entonija Džošuu i tako mu uzeo četiri pojasa u teškoj kategoriji – VBA, IBF, VBO i IBO.

Šampionat sveta u odbojci igraće se od 24. oktobra do 6. novembra, a najavljeni su i dolasci legendarnog Majka Tajsona, te nekadašnj profesionalni bokser Roj Džons, što je ranije potvrdio predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.