Svetsko prvenstvo za juniorke: Porazi od Španije i Italije na startu

Izvor: BKTV News, 29.Avg.2018, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetsko prvenstvo za juniorke: Porazi od Španije i Italije na startu

Srpska selekcija boriće se sa Kanadom za prolaz u narednu rundu takmičenja

Srpkinje su doživele drugi poraz na SP u Beogradu, ali su igrom protiv Italije potpuno zadovoljile. Odlično su se nosile sa favoritom i ni jednog trenutka nisu pomišljale na predaju.

Srbija u dobroj igri poražena od Italije 12:8. Sutra u 18 sa Kanadom za prolaz. pic.twitter.com/En17NpGWfD

U prvoj četvrtini Srbija je imala prednost 3:1, ali nije uspela da je zadrži. Petrović >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << je komandovala odbranom, napad predvođen raspoloženom Avdić delovao je daleko bolje nego u meču sa Španijom.

Uz mnogo sreće Italija je u poslednjoj sekundi druge četvrtine došla u vođstvo 5:4. Sa dva gola u nastavku stvorile su prednost koju Srbija nije mogla da stigne. Ipak, Kaplarević je smanjila na 8:5, u poslednjem delu Avdić pogodila dva puta, a na 12:8 je smanjila Nađa Novaković.

Srbija ubedljivo poražena od Španije na startu juniorskog SP 26:4 pic.twitter.com/PRcSVCaAo1

Prekjuče je, na dan otvaranja šampionata koji se održava u SC Milan Gale Muškatirović u Beogradu, Srbija ubedljivo poražena od selekcije Španije rezultatom 26:4. Danas od 18 časova naše reprezentativke igraju protiv Kanade i pobeda donosi plasman u gornji dom.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.