Svetska odličja za novosadske karatiste

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Okt.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetska odličja za novosadske karatiste

Na nedavno održanom SKDUN Svetskom šotokan karate kupu i prvenstvu koje je održano od 11. do 13.oktobra u Češkoj u Karlovim Varima, a na kome je učestvovalo oko 2.200 takmičara iz 35 zemalja sveta, rezultat vredan pažnje ostvarili su i takmičari novosadskog karate kluba "Šotokan 021". Naime Novosađani su osvojili ukupno sedam medalja.

Boje Srbije, a ispred Šotokan karate reprezentacije Srbije iz novosadskog kluba "Šotokan 021" nastupali su: Petrović Lana, Gombar Kristina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Milenković Minea, Nikolić Milica, Radujović Marina, Kavedžić Maša, Gulan Maša, Golušin Marko, Bojat Matija, Maleš Dimitrije i Pejčić Aleksa.

Rezultati:

Pejčić Aleksa – borbe zlato

Petrović Lana – kate srebro

Gombar Kristina – kate srebro

Nikolić Milica – kate srebro

Milenković Minea – kate srebro

Kavedžić Maša – kate srebro

Borba tim Srbije u kome je bio i takmičar iz Novog Sada, Pejčić Aleksa – srebro

"Ovo je veliki uspeh za takmičare iz našeg karate kluba, za grad Novi Sad i za celu Srbiju. Po ko zna koji put se dokazalo da rezultat ne trpi površnost i da se do pobedničkog postolja dolazi samo ozbiljnim radom i velikim odricanjem. Drago mi je što su takmičari iz našeg karate kluba uspeli da zadrže kontinuitet osvajanja medalja na velikim evropskim i svetskim takmičenjima. Čestitam celoj Šotokan karate reprezentaciji Srbije kao i svojim takmičarima na postignutom rezultatu", izjavio je predsednik karate kluba "Šotokan 021" i jedan od trenera reprezentacije Gajinov Vladimir.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.