Sve u 16 sa Savom: Kako su mi propali Barsa i Real

Izvor: Mondo, 19.Feb.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sve u 16 sa Savom: Kako su mi propali Barsa i Real

Ko je bolji motivator, Živa ili Petko, da li je selektor pogrešio kada je poveo sina na Mundijal, kakve su bile te Đanijeve žurke u Londonu, zašto bi Zvezdi uzeo Ramba... mnoge toga smo prvi put čuli od Sava Miloševića.

Foto: MONDO

O Savu Miloševiću se mnogo toga zna, što ne znači da je sve ispričao.

Ko je bolji motivator, Živa ili Petko, da li je selektor pogrešio kada je poveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sina na Mundijal, kakve su bile te Đanijeve žurke u Londonu, zašto bi Zvezdi uzeo Ramba, ko je najbolji fudbaler sa kojim je igrao u Partizanu...

...mnoge toga smo prvi put čuli od Sava Miloševića tokom snimanja treće epizode podkasta "Sve u 16".

Pored nekih misli o fudbalu, našim neuspesima, načinu razmišljanja i šire, čovek sa 102 nastupa za reprezentacije tri različite države i samo jedne zemlje, imao je i dragocen savet za roditelje čija se deca bave sportom - makar i rekreativno.

Ne propustite novu epizodu Mondo podkasta, koji vam donosi priče iz srca šesnaesterca, upravo tamo gde se Savo najbolje snalazio.

Poslušajte...

...ili pogledajte.



Izvor: MONDO

Pre Sava, gost u Mondo studiju bio je kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš, koji je iz crno-belog tabora izabrao Sašu Ilića i ispričao nekoliko zanimljivih priča o saigračima i rivalima protiv kojih se borio.



Izvor: MONDO

Zapratite "Sve u 16" podcast na YouTube ili SoundCloud kanalu, tamo vas čekaju stare epizode i novi gosti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.