Start kakav su svi želeli, Srbija maksimalna protiv Dominikanske Republike!

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Start kakav su svi želeli, Srbija maksimalna protiv Dominikanske Republike!

Bolji početak nije mogao, Srbija maksimalnim rezultatom savladala Dominikansku Republiku.

U okviru grupe D Svetskog prvenstva u odbojci za dame, reprezentacija Srbije je odlično krenula, izabranice Zorana Terića su savladale Dominikansku Republiku maksimalnim rezultatom 3:0 (25:17, 25:20 i 25:22).

Prva dva seta su naše odbojkašice odlično otvorile, Maja Ognjenović je dobro razigravala svoje saigračice, pre svih Tijanu Bošković i Brankicu Mihajlović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao i Milenu Rašić, pa su naše odbojkašice bez problema dobile prva dva seta.

Ipak, u trećem problemi.

Dominikanska republika je dobro krenula u treći set, vodile su i četiri poena prednosti, ali to nije smetalo našim odbojkašicama.

Brankica Mihajlović je vezala par poena, zatim i Tijana Bošković, Srbija je u finišu seta stigla do 20:20.

Ubrzo su naše odbojkašice povele i sa 23:21, sačuvale su prednost i donele našoj reprezentaciji prvu pobedu na ovom Svetskom prvenstvu u Japanu.

Brankica Mihajlović je imala 22 poena, Tijana Bošković 15, a Milena Rašić 11.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODBOJKAŠICE MAKSIMALNE NA STARTU PRVENSTVA SVETA: Mihajlović i Bošković vodile Srbiju do trijumfa nad Dominikanskom Republikom

Izvor: Kurir, 29.Sep.2018

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije uspešno je započela takmičenje na Svetskom prvenstvu u Japanu, pošto je u prvom kolu Grupe D pobedila Dominikansku Republiku sa maksimalnih 3:0 (25:17, 25:20, 25:22).

Nastavak na Kurir...

Maja Ognjenović očekivala teži posao: "Dobra priprema za naredne mečeve"

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2018

Srbija je pobedom počela takmičenje u Japanu na Svetskom prvenstvu...Reprezentacija Srbije je dobro počela Svetsko prvenstvo u odbojci, danas je u Japanu savladana selekcija Dominikanske Republike sa maksimalnih 3:0, a svoje utiske nakon meča sabrala je Maja Ognjenović, tehničar naše selekcije..."Bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.