Šta je rekao kapiten Ivanović posle velikog uspeha?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2017, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je rekao kapiten Ivanović posle velikog uspeha?

Kapitenu Srbije Branislavu Ivanoviću Svetsko prvenstvo u Rusiji biće drugo, posle prvenca u Južnoj Acrici pre osam godina.

- Ovo je važan i veliki trijumf cele generacije, zaslužili smo. Teška utakmica u kojoj je protivnik dominirao, pod pritiskom smo jako teško igrali. Mislim da nas je bog nagradio, možemo da slavimo uspeh. Naša zemlja je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Svetskom prvenstvu i mislim da ćemo u Rusiji pokazati najbolje lice Srbije. Za mene lično ne postoji bolja zemlja od Rusije, tamo mi je svaki stadion domaći - rekao je Ivanović i dodao:

- Mislim da smo stvorili jednu atmosferu koja je napravila ovaj rezultat. Poslednje dve utakmice nisu bile na našem terenu, bili smo smušeni, ali na kraju se sve dobro završilo  - zaključio je kapiten "orlova".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.