Srpski kik-bokseri osvojili 21 medalju na Svetskom prvenstvu

Izvor: juGmedia, 25.Sep.2018, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski kik-bokseri osvojili 21 medalju na Svetskom prvenstvu

Na Svetskom prvenstvu za kadete i juniore u kik-boksu, u gradu Lido di Jesolo u Italiji, reprezentativci Srbije osvojili su 21 medalju i to sedam zlatnih, osam srebrnih i šest bronzanih.

Na prvenstvu je nastupilo rekordnih 2.319 takmičara iz 65 zemalja sveta, a iz kik-boks klubova “Vranje” i “Junior” boje reprezentacije Srbije branili su Marko Dinčić (67kg K1) i Mladen Stošić (63,5kg lou kik), ali su >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << oni poraženi u eliminacijama i tako ostali bez medalja.

“Srbija je u poretku uspešnosti zemalja po broju osvojenih medalja 11. na svetu. Međutim, ako se ima u vidu odnos broja takmičara i broja osvojenih medalja u jednom timu, Srbija je na drugom mestu po uspešnosti, odmah iza Rusije”, kažu u Kik-boks savezu Srbije.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.