Srpski basketaši ponovo prvaci sveta

Izvor: Beta, 12.Jun.2018, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski basketaši ponovo prvaci sveta

Reprezentacija Srbije u basketu tri na tri osvojila je danas Svetsko prvenstvo u Manili, pošto je u finalu pobedila Holandiju sa 16:12.Srpski sastav, koji čine Dejan Majstorović, Dušan Bulut, Marko Savić i Stefan Stojačić treći put zaredom je osvojila Mundijal, kao i prošle godine u finalu su pobedili Holandiju.U utakmici igranoj u Manili Holandija je bolje počela, čvrstom odbranom stekla je dva poena prednosti i tako kontrolisala situaciju na terenu, ali je Srbija uspela da se vrati sredinom meča, da bi u finišu slomila otpor protivnika i na kraju došla do ubedljivog trijumfa.Srbiji je ovo četvrta zlatna medalja, a ukupno peta na Svetskim prvenstvima.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SRBIJA JE OSVOJILA ZLATO U BASKETU: Jedan Brazilac je to proslavio na OVAKAV način (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2018

U finalu savladana Holandija sa 16:13...Reprezentacija Srbije u basketu 3x3 treći put uzastopno osvojila je titulu svetskog šampiona pošto je u Manili savladala Holandiju sa 16:13 u finalu...PLANETA POD NOGAMA! Srpski basketaši ponovo NAJBOLJI na SVETU! (FOTO)..POSLE OSVOJENE ŠAMPIONSKE TITULE:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.