Srpska firma pobednik takmičenja evropskih startapova

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Jun.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska firma pobednik takmičenja evropskih startapova

Srpski startap "Boostowski" pobednik je takmičenja inovativnih firmi iz Evrope u okviru ugledne Spark.me konferencije koja je pod sloganom "Business Meets Digital Innovation" ove godine održana sedmi put, proteklog vikenda, u tivatskoj marini "Porto Montenegro".

 
Boostowski, koju su osnovali kompanija, digitalni studio "30 Hills", i Biljana Ždrale, konsultant prodaje, priznanje je zavredio rešenjem – aplikacijom namenjenom unapređenju poslovanja maloprodajnih lanaca.
 
Kao pobednik Boostowski je jedan od startapova koji će predstavljati Evropu na svetskom prvenstvu TechCrunch Disrupt u San Francisku, od 2. do 4. oktobra....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.