Srpkinje nemilosrdne i protiv Nemica, na korak od F6

Izvor: N1 televizija, 08.Okt.2018, 05:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinje nemilosrdne i protiv Nemica, na korak od F6

Odbojkašice Srbije zadržale su stoprocentan učinak posle sedam mečeva na Svetskom prvenstvu u Japanu, pošto su savladale Nemačku sa 3:0 u okviru grupe E drugog kruga takmičenja.

Ekipa Zorana Terzića je slavila po setovima 25:14, 25:20, 25:20 i time ostala jedina koja u dosadašnjem delu Svetskog prvenstva nije izgubila set.

Srpkinje su od starta utakmice uspostavile inicijativu >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << sigurnim prijemom i odličnom igrom u napadu, pa su prvi set rešile lako. Nemice su u drugom i trećem pružile veći otpor, naročito se to odnosi na treći, u kojem su u većim delom igre imale prednost.

Ipak, od rezultata 16:14 u njihovu korist, usledio je nalet srpskih odbojkašica, koje su uspele da preokrenu i na kraju rutinski reše pitanje pobednika.

Najefikasnija u Terzićevoj ekipi bila je Tijana Bošković sa 17 poena, pratila je Brankica Mihajlović sa 15, a 13 je dodala Milena Rašić.

Kod Nemica, Luiza Lipman je imala 11 poena, dok je Dženifer Girtis 10 puta bila uspešna u napadu.

Ovom pobedom Srpkinje su ostale prve na tabeli grupe sa 21 bodom i plasman na fajnal siks je praktično obezbeđen dva meča pre kraja, ali je za to potrebno da se rezultati drugih mečeva sedmog kola poklope.

U suprotnom, Srbija će u narednom meču protiv Japana imati priliku da sama osigura F6. Taj duel je na programu 10. oktobra od 12:20 časova po našem vremenu, uz direktan prenos na Sport Klubu.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVE DEVOJKE SU NEUNIŠTIVE! Odbojkašice Srbije pregazile Nemačku! Na korak od F6

Izvor: Kurir, 08.Okt.2018

Odbojkašice Srbije savladale su Nemačku sa 3:0 u okviru grupe E drugog kruga takmičenja Svetskog prvenstva u Japanu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.