Srbija upisala petu pobedu na SP, pali i Francuzi

Izvor: Beta, 21.Sep.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija upisala petu pobedu na SP, pali i Francuzi

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas u Varni selekciju Francuske sa 3:2 (22:25, 26:24, 25:20, 18:25, 18:16) u utakmici prvog kola u Grupi H na Svetskom prvenstvu.Izabranici Nikole Grbića sada imaju pet pobeda i jedan poraz, dok Francuska ima skor od tri pobede i tri poraza.Srbiju je do pobede, prve protiv Francuske posle sedam godina, vodio Aleksandar Atanasijević sa 38 poena, Uroš Kovačević je upisao 16, a Srećko Lisinac 12 poena. U redovima Francuske najbolji je bio Stefan Boje sa 34 poena.Tokom celog meča se vodila velika borba na terenu, a posebno je bilo uzbudljivo u petom setu. Francuska nije iskoristila tri meč lopte, a potom je Atanasijević doneo prvu meč loptu Srbiju koju je u pobedu pretvorio Kovačević as servisom.Odbojkaši Srbije će u drugom kolu, u subotu od 16 časova, igrati protiv Argentine.U trećem kolu Srbija u nedelju igra protiv Poljske.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kovačević i Petrić: Pali i Francuzi, ostavili smo sve na terenu

Izvor: RTS, 21.Sep.2018

Srpski odbojkaši Uroš Kovačević i Nemanja Petrić izjavili su nakon pobede nad Francuskom da je reprezentacija Srbije ostavila srce na terenu i bila stpljiva u veoma bitnoj pobedi na Svetskom prvenstvu. . "Velika je satisfakcija...

Nastavak na RTS...

SP: Važna pobeda Srbije protiv Francuske

Izvor: Danas, 21.Sep.2018

Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Francusku sa 3:2 u setovima u infarkt završnici prvog kola novoformirane H grupe u drugoj fazi Svetskog prvenstva u odbojci. Članak SP: Važna pobeda Srbije protiv Francuske se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Atanasijević: Mi ginemo jedan za drugog

Izvor: N1 televizija, 22.Sep.2018, 00:53

Srpski korektor Aleksandar Atanasijević rekao je posle velike pobede nad Francuskom (3:2) na Svetskom prvenstvu u Italiji i Bugarskoj da je zadovoljan time što su njegovi saigrači pokazali na terenu...Tim Nikole Grbića slavio je posle velike borbe u Varni, a igrač utakmice bio je Atanasijević sa...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.