Srbija ubedljivo poražena od Poljske

Izvor: Radio 021, 23.Sep.2018, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ubedljivo poražena od Poljske

Odbojkaši Srbije poraženi su od Poljske sa 3:0 u poslednjem meču Grupe H na Svetskom prvenstvu u Italiji i Bugarskoj. Žreb u ponedeljak će odlučiti parove završne runde.

Poljaci su bili mnogo bolji rival i veoma sigurnom igrom došli do zasluženog trijumfa - 3:0 (25:17, 25:16 i 25:14).

Sa druge strane, izabranicima Nikole Grbića ništa nije polazilo za rukom, bili su u kontra ritmu i tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << celog toka meča se "mučili".

Prvi set dobili su Poljaci sa 25:17, u drugom setu Srbija je osvojila poen manje (25:16), dok je treći set završen rezultatom 25:14. Poljaci su tako osvojili prvo mesto u H grupi, dok će Srbija kao drugoplasirana u fajnal-siks runde.

Protivnika će "orlovi" dobiti nakon žreba u ponedeljak.

Autor: RTS

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.