Srbija startovala sa +20, u nedelju novi trening

Izvor: B92, 02.Dec.2017, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija startovala sa +20, u nedelju novi "trening"

Ženska rukometna reprezentacija Srbije startovala je pobedom na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, pošto je sa 43:23 pobedila selekciju Kine. Naše rukometašice krenule su furiozno i već posle devet minuta igre imale prednost od 8:1. Srbija je kažnjavala svaku grešku, a kontre su posebno dobro trčale Šlezak-Krpež i Radosavljevićeva.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sjajna vest pred Svetsko prvenstvo, Srbija još jača!

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2017

Srpska rukometašica Andrea Lekić rekla je danas da je dobila zeleno svetlo lekara i da može da se priključi nacionalnom timu na Svetskom prvenstvu, da je spremna za najveće napore i puna samopouzdanja...Andrea Lekić je doputovala u Lajpcig u petak kasno uveče. Članica Vardara nije skidala osmeh...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.